Nova Fiesta Active

Fiesta Active je prvi Fordov 'crossover'. V tej izvedenki še bolj pride do izraza povsem nov videz Fieste nove generacije, saj je s terenskimi poudarki še bolj osupljiv. V kombinaciji z dejstvom, da je nova Fiesta najbolj tehnološko dovršen avto v svoji kategoriji, ima vse pogoje, da vas popolnoma navduši.

Preverite trenutno zalogo Fieste Active
Fiesta Active Desktop

Privlačna, športna zunanjost

Fiesta Active ima izjemno sodoben videz in dodelan slog, vendar ostaja nezgrešljivo Fiesta. Tekoče, izklesane linije ustvarijo aerodinamično karoserijo. Višje podvozje, strešne nosilne letve in dodatne obloge ji dajejo dinamičen videz, ki neustavljivo privablja poglede. V primerjavi s Fiestinimi ostalimi različicami ima Fiesta Active 18 mm višje podvozje. Ta na videz majhna razlika ustvari veliko prijetnejšo vozno pozicijo in poskrbi za večjo odpornost na slabše vozne razmere. Fiesta Active je ustvarjena za samozavestno vožnjo, kamorkoli vas bo zanesla pot.  

Ford SUV Active Landing Fiesta Active Notranjost 5

Ustvarjena za fantastično vozno izkušnjo

Notranjost Fieste Active je prestala je ogromno testiranj in izboljšav, zaradi katerih je odporna na blatne čevlje, pesek s plaž... Športni sedeži s kontrastnimi šivi ponujajo odlično ledveno podporo. Med vožnjo bo za vas delalo več kot 15 najnaprednejših Fordovih tehnologij, zaradi katerih bo vozna izkušnja s Fiesto Active še boljša in varnejša.