Splošni pogoji in varstvo osebnih podatkov

 

Ford Motor Company Ltd. in Summit motors Ljubljana spoštujeta zasebnost vsakega posameznika, ki obišče naše spletne strani. Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno zato, da ustrežemo vašim željam in izboljšamo naše storitve, kar lahko dosežemo s pravilno uporabo posredovanih podatkov.

Vaše podatke lahko obdeluje in uporablja Ford Motor Company Group in Summit motors Ljubljana ter z njima povezana podjetja, agencije, pooblaščeni Fordovi trgovci in serviserji ali druga podjetja, s katerimi sodelujeta pri ponudbi storitev za svoje kupce. Podatke, ki ste jih vnesli na tej spletni strani, bomo do preklica uporabljali za naslednje namene obdelave in uporabe: statistična obdelava, segmentacija kupcev, obdelava preteklega nakupnega obnašanja, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva in revij, vabila na dogodke ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje. Informacije bomo obravnavali in varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju ZVOP-1). Vaši podatki se lahko posredujejo tudi v države izven Evropske unije, v kolikor ima država, v katero se posredujejo, podobne standarde glede zaščite podatkov kot Evropska unija in v kolikor to ne bi bilo v nasprotju z ZVOP-1. da podatkov o vas ne uporabimo.

Hkrati s prijavo na testno vožnjo ali dogodek se strinjate tudi s prijavo na prejemanje e-novic. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo v poslanem sporočilu.

Pravico imate vedeti, kakšne podatke imamo o vas. Na vašo željo lahko vnesemo potrebne popravke ali vaše podatke tudi izbrišemo.

Če imate kakršnakoli vprašanja, ki jih to poglavje ne obravnava, jih pošljite na naslov Summit motors Ljubljana, Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana ali info@summitmotors.si.