Ford EcoSport

Novi Ford EcoSport je Fordov novi terenec, ki se odlično obnese v mestu, ima pa vse potrebno, da lahko iz njega pobegne v naravo. Težavni tereni zanj zaradi višjega podvozja in Fordovega inteligentnega AWD pogona niso nikoli izziv. Višja pozicija sedenja, fantastičen videz in popolna vozna izkušnja so glavni - a še zdaleč ne edini - atributi novega EcoSporta.

Trenutna zaloga vozil Ford EcoSport
Ecosport Desktop

Dinamičen, sodoben videz

EcoSportov prepoznaven videz, zaradi katerega je na prvi pogled jasno, da je član družine Fordovih terencev, se odlično poda vsem, ki ste radi v gibanju. Izbrala ga je tudi vrhunska slovenska smučarka Ana Bucik. Pečat mu daje nova velika trapezoidna maska pred motorjem in značilni žarometi, ki so na voljo tudi v ksenonski izvedbi in vključujejo elegantne dnevne luči LED. Za še bolj terenski videz lahko na prtljažna vrata dodate rezervno kolo. Izbirate lahko med 12 privlačnimi barvami karoserije, po želji v kombinaciji s kontrastno barvo strehe. Nova 43,2 cm (17'') in 45,7 cm (18") platišča iz zlitine dopolnjujejo EcoSportov robati športni značaj.

Ford SUV Active Landing EcoSport Notranjost1

Športni značaj in vrhunsko udobje

EcoSport prinaša novo raven prefinjene notranjosti s preprosteje uporabnimi stikali in drugimi kontrolnimi elementi, na otip mehkimi materiali in novo sredinsko konzolo, ki je zasnovana za preprosto upravljanje. Sedeži so optimalno prilagojeni za udobje potnikov v sprednjem in zadnjem delu vozila. Za prestižnejši občutek so na voljo tudi z delno usnjenim oblazinjenjem. Z izbiro ene od sedmih barv nastavljive osvetlitve lahko potniki vzdušje v kabini prilagodijo svojemu razpoloženju. Najnovejše Fordove tehnologije in posebej za kabino EcoSporta ustvarjen vrhunski sistem ozvočenja B&O PLAY poskrbijo za vozno izkušnjo, ki se je boste veselili prav vsak dan.