Ford Kuga

Ford Kuga je popoln avto za ljudi, ki so vedno v gibanju in nimajo časa za kompromise. Vrhunski izgled, vsestranska uporabnost, napredne tehnologije in inteligentni pogon na vsa kolesa (AWD). Vse to v petih različah, ki vključujejo trendovsko Kugo Titanium, športno Kugo ST-Line in elegantno Kugo Vignale.

Trenutna zaloga vozil Ford Kuga
Ford Kuga Vignale Zunanjost

Prava Ford Kuga za vsakogar

Fordove prepoznavne oblikovalske poteze terenskih vozil dajejo Kugi značilen drzen in športen videz. Za poudarek športne zunanjosti poskrbijo drzna trapezoidna maska in žarometi z vgrajenimi dnevnimi lučmi LED. Da športen videz nove Kuge ni niti malce okrnjen, se vlečna kljuka z električnim pomikom skrije za zadnji odbijač, kadar z vozilom ne vlečete prikolice.

KUGA Prostorocno upravljanje s SYNC 3

Prefinjena notranjost in napredne tehnologije

Skrbno izdelana notranjost Kuge je prefinjena ter voznika in potnike navduši z ergonomijo, slogom in udobjem. Krmilniki na volanu in klimatski napravi so intuitivni, stikal in gumbov je manj za boljši pregled in upravljanje. Volanski obroč je na voljo tudi z ogrevanim usnjenim oblazinjenjem za dodatno udobje v mrazu. Kuga bo tudi z naprednimi Fordovimi tehnologijami za pomoč pri vožnji in sistemi, kot je SYNC3, poskrbela za prijetno vozno izkušnjo.